Afvallen met lekkere en gezonde voeding, kan dat?

Gezondheid, lifestyle en sport

Afvallen met lekkere en gezonde voeding, kan dat?

Afvallen

Voor veel mensen klinkt het als een onbegonnen zaak: afvallen met lekker en gezond eten. Het internet afzoeken naar gezonde recepten, alles pietje precies afmeten of urenlang door de supermarkt lopen en alle voedingswaarden bestuderen. Veel mensen willen wel afvallen, maar door gebrek aan informatie en/of tijd beginnen mensen er niet aan of haken snel af. Hoe fijn zou het dan zijn als je een voorgeschreven dieet kunt volgen waarmee je je afslankdoel (eindelijk) kunt behalen?

Maak kennis met het HCG dieet

Men is vaak al snel op zoek naar ‘revolutionaire pillen voor afslanken’ of volgen een crashdieet. Maar, eerlijk gezegd, is dit nooit houdbaar. Afslankpillen beloven vaak heel veel maar zonder lichaamsbeweging en  een aangepast voedingspatroon zal er niks gebeuren. Crashdiëten aan de andere kant leveren wel snel resultaat, maar zijn niet goed voor je lichaam en daarbij is het ook niet houdbaar.

Maar, als je op zoek bent naar een manier om op gezonde wijze af te vallen met lekkere recepten ben je hier op de juiste plek belandt. In dit artikel laat ik je namelijk kennismaken met het HCG dieet. Dit dieet bestaat uit twee componenten: de HCG is van BioHCG Original en is een vloeistof die je elke ochtend gedurende het dieet dient te nemen. Het dieet is ook wel beter bekend als het Beter in Balans-dieet.

BioHCG Original

BioHCG Original is een vloeistof dat bestaat uit verschillende orthomoleculaire middelen, welke je gezamenlijk ondersteunen bij het afslankproces. In de vloeistof zit onder andere L-Carnitine, Leptine, citroenzuur, gedestilleerd water en tal van andere orthomoleculaire kruiden. Deze drukken onder andere het hongergevoel en zorgen ervoor dat opgeslagen vet makkelijker getransporteerd kan worden ter verbranding.

Beter in Balans-dieet

Echter zal deze vloeistof alleen er niet voor zorgen dat je afvalt. Als je echt wilt afvallen zal je altijd moeten beginnen bij je voedingspatroon. Pas je dit niet aan, dan zal je nooit je verloren gewicht kwijt blijven. Gelukkig maakt het Beter in Balans-dieet het heel makkelijk voor je. Voor elke dag, van ochtend tot avond, zijn recepten tot in de puntjes voor je uitgewerkt. Zo hoef je dus zelf nergens over na te denken of het internet af te speuren naar gezonde (en lekkere) recepten. Geen of weinig tijd om maaltijden te koken, bijvoorbeeld tussen de middag? Dan kan je altijd nog in het weekend de maaltijden voorbereiden en invriezen of je zou een erwten eiwit shake kunnen nemen. Makkelijk en gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *