Eigen haarkliniek voor Ronaldo (CR7) in Madrid

Gezondheid, lifestyle en sport

Eigen haarkliniek voor Ronaldo (CR7) in Madrid

Haarkliniek Ronaldo

Ronaldo opent kliniek in haartransplantatie

Je kent hem waarschijnlijk van de voetbalvelden; maar Cristiano Ronaldo is niet alleen voetballer van beroep, ook de ondernemersgeest is aanwezig. De 34-jarige Portugees opent in Madrid namelijk een kliniek in haartransplantatie. Het zal je misschien niet verbazen; zijn vrouw Georgina Rodriguez wordt een van de managers. De zaak behoort tot de Portugese Insparya Group, waarvan Ronaldo een mede oprichter is.

Niet zomaar een haarkliniek

In de kliniek worden 150 mensen tewerkgesteld. De kliniek is zes verdiepingen hoog en bestaat uit 18 aparte ruimtes, zodat er dagelijks 18 transplantaties kunnen gedaan worden. Het is echter niet heel goedkoop want de prijs voor zo’n haartransplantatie begint vanaf minimum 4000 euro. Ronaldo heeft zelf ruim 1 miljoen euro in de business gestoken. Echter komt daar in de toekomst nog ruim 25 miljoen euro bij van de kliniek in Madrid. Ronaldo geeft aan ‘’Naast voetbal ben ik ook gepassioneerd door gezondheid, technologie en research’’. Hier wil ik dan ook graag in investeren. Hij heeft Madrid, de stad waar hij jarenlang heeft geleefd gekozen om zijn project te beginnen.

Totaalpakket voor haartransplantaties in het buitenland

De woordvoerder van Insparya geeft aan dat de kliniek een totaalpakket aan buitenlandse klanten aanbiedt. Ze kunnen verblijven in het hotel en het vervoer vanaf de luchthaven en kliniek zit bij de prijs inbegrepen. Hierdoor kunnen de haartransplantaties in Madrid gemakkelijk uitgevoerd worden. Er zijn namelijk al meer dan 300 haartransplantatie kliniek in Istanboel die klanten vanuit het Midden-Oosten aantrekt.

Bij de opening van het centrum is Ronaldo ook aanwezig. De man achter Insparya geeft aan dat zij kennis hebben om kliniek buiten Portugal op te starten, maar nog iemand miste met de reputatie. Dit was Ronaldo. Ronaldo geeft hen de duw in de rug die ze zo nodig hebben. Zo zijn er plannen om er volgend jaar nog één te openen.

Nederlands alternatief voor haartransplantaties

Visus Haarkliniek in Nederland

In Nederland lopen haarklinieken voor op technieken en werken ze enkel met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo worden alle ontwikkelingen op de voet gevolgd en pas toegepast als het resultaat ervan bewezen is. Zo werken de nieuwste haarklinieken met de Artas robot, deze kan met de robotarm de precisie haarpositie berekenen. Dankzij deze technologie vindt er minimale verwonding plaats aan de omliggende huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *