Last van hangende oogleden? Dit kan je er aan laten doen?

Gezondheid, lifestyle en sport

Last van hangende oogleden? Dit kan je er aan laten doen?

Ooglidcorrectie

Het eerste waar jij naar kijkt als je met iemand praat, zijn de ogen. Het is ten eerste uit respect om iemand aan te kijken als hij of zij tegen je praat. En jij wilt natuurlijk dat je er goed uit ziet als iemand je in de ogen aankijkt. Maar hoe vervelend is het dan als jouw ogen ene beetje hangen, of dat er de oogleden zijn gaan zakken. Dit kan erg onprettig zijn voor jezelf. Maar dit betekent niet het einde van de wereld. Helemaal omdat er een simpele oplossing is voor dit probleem. En dat is een oogcorrectie. Het klinkt erg spannend en als iets dat overbodig is. Maar als je er goed over na denkt, dan zie je vanzelf alle voordelen er van als je dit doet. En daarnaast zal je hier heel lang profijt van hebben. Je ogen zijn weer mooi zichtbaar, en jij kan weer zeker over de straten.

Zie het eerder als een investering in je zelf. Aangezien jij er erg blij mee zal zijn als je het resultaat ziet.

De stappen voor een operatie

Het begint dus dat jij in de spiegel staat en je van die hangende ogen af wilt komen. Wat doe je dan? Je gaat opzoek naar een kliniek die dit voor jou kan doen. Maar je wilt wel dat het goed gaat lopen. Om jou een fijn gevoel te geven, heb je eerst een gesprek met een consultant en een echte chirurg waar jij alle vragen kan stellen die je hebt. En lopen zij jou door het gehele proces heen.

Na dit gesprek krijg je een aantal dingen mee waar jij je aan moet houden. Dit heeft voornamelijk met niet roken en drinken een x aantal dagen voor de operatie. Dit kan namelijk een negatief hebben op het herstel. En zo zijn er nog meer dingen waar jij je aan moet houden voor dat de operatie kan beginnen.

Tijdens en na de operatie

Het moment is eindelijk daar. Je wordt verholpen van jouw hangende oogleden met behulp van een ooglid correctie. Wat er gebeurt tijdens de operatie, is er wordt een snee gemaakt boven het ooglid, het stuk huid wat hangt weg gehaald en dan dicht gehecht. Simpel zat toch? Dit is natuurlijk allemaal onder verdoving. Je hebt dan nog een tijdje rust nodig voordat je de kliniek kan verlaten. En zorg er goed voor dat je ook weer de stappen volgt die worden mee gegeven na de operatie. De hechtingen zullen moeten helen. En als je er niet goed voor zorgt dat dit met rust kan gebeuren. Is het mogelijk dat er een lelijk litteken uitkomt. En ook weer is alcohol gebruik en roken afgeraden na de operatie tot dat alles volledig is hersteld. Dit helpt je dus ook nog is met stoppen met roken.

Tarieven

Het ligt er aan welke kliniek dit voor jou doet. En welke operatie je precies ondergaat. Maar de meeste zullen rond de €950,- euro vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *