Permanente wallen? Zo kom je ervan af!

Gezondheid, lifestyle en sport

Permanente wallen? Zo kom je ervan af!

Wallen onder de ogen is een bekend gevolg van vermoeidheid. Als je een drukke periode achter de rug hebt, of als je een nacht niet (goed) geslapen hebt zullen er donkere kringen rond je ogen te zien zijn. Maar soms komt het ook voor dat de wallen onder je ogen het gevolg zijn van genetica of ouderdom. In dat geval kan je zoveel slapen als je wilt zonder dat je wallen verdwijnen. Maar gelukkig heeft www.yourface.nl de oplossing voor dit probleem en kan je voor altijd van die chronische wallen af zijn. Maar voordat we je daarover vertellen leggen we eerst uit wat wallen eigenlijk zijn.

Wat zijn wallen?

Wallen zijn niet veel meer dan ingezakte traangoten. Doordat de traangoot in is gezakt ontstaan er een schaduw in de traangoot, wat de bekende donkere kringen ten gevolge heeft. De traangoot kan inzakken door dingen waar je wat aan kan doen, zoals vermoeidheid, alcohol, of roken. Maar soms ontstaan wallen door een andere oorzaak, zoals ouderdom, de vorm van je schedel, of hyperpigmentatie. Kortom: dingen waar je niet veel aan kan doen. Toch? Nou, je kan wel wat doen: je kan de traangoot omhoog brengen met traangoot fillers.

Wat zijn traangoot fillers dan?

Als wallen ontstaan door een ingezakte traangoot is de oplossing makkelijk: breng de traangoot omhoog. Dit kan je doen met een traangoot filler. Een traangoot filler is een cosmetische ingreep waarbij de traangoot wordt opgevuld. Dit klinkt eng, maar het gebeurt met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof zorgt ervoor dat je lichaam meer elastine en collageen aan gaat maken. Door het hyaluronzuur kan je huid meer water vasthouden, dit water zorgt ervoor dat je huid meer volume krijgt op de plek waar de filler geplaatst is, en dat is precies wat we willen om van de wallen af te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *