Profhilo behandeling: 5 voordelen

Gezondheid, lifestyle en sport

Profhilo behandeling: 5 voordelen

We worden allemaal een dagje ouder, dus ook ons lichaam. Wanneer u vindt dat uw huidveroudering u iets te snel gaat, kunt u hier iets aan laten doen. Tegenwoordig zijn er verschillende opties en ingrepen mogelijk om uw huid te verbeteren en verjongen. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen Profhilo therapie te ondergaan? Deze nieuwe techniek wordt steeds populairder, en niet voor niets. Hier leest u wat een profhilo behandeling inhoudt en welke voordelen profhilo kan bieden.

Wat houdt profhilo in?

Profhilo therapie is een cosmetische behandeling die erop gericht is huidveroudering en verslapping van de huid tegen te gaan. Behandeling met profhilo zorgt ervoor dat uw huid de lichaamseigen stoffen collageen en elastine aanmaakt. Daardoor wordt het verouderingsproces teruggedraaid of afgeremd. Zonder dat er een mes of heftige ingreep aan te pas komt; slechts enkele kleine injecties zijn nodig. Vaak worden er een stuk of 10 injecties gezet, die langzaamaan processen in gang zetten. Na zes tot twaalf maanden zult u opnieuw een behandeling moeten ondergaan, wanneer u het behandelde gebied wilt bijhouden.

Wat zijn de voordelen van een profhilo behandeling?

Deze huidbehandeling kent verschillende voordelen. De 5 belangrijkste:

1: Geen extra volume

Vroeger waren vooral de zogenaamde fillers de methode om rimpels tegen te gaan, door ze letterlijk op te vullen. Maar niet iedereen zit te wachten om extra volume in het gezicht. Het voordeel van profhilo therapie is dat door de injecties uw huid aan het werk gaat om zich van binnenuit te herstellen.

2: Resultaat komt geleidelijk

Omdat met de injecties de aanmaak van collageen en elastine langzaamaan op gang komt, zal het resultaat ook niet binnen één dag te zien zijn. U hoeft dus niet bang te zijn dat u er ineens heel anders uitziet. En dus zal uw omgeving ook niet direct opmerken dat u een behandeling heeft ondergaan. Niet iedereen wil hier namelijk open over zijn. Na enkele weken zullen uw collega’s en naasten vast wel opmerken dat u er beter en frisser uitziet, maar dit niet gelijk koppelen aan een mogelijke ingreep.

3: Natuurlijk resultaat

Doordat het resultaat zoals hierboven gezegd geleidelijk komt, komt het ook heel natuurlijk over. Daarnaast is het enige gevolg van de injecties dat uw lichaam zelf aan het werk gaat met huidverbetering. Er worden dus geen chemicaliën geïnjecteerd die in uw lichaam achterblijven.

4: Zeer kleine kans op bijwerkingen

Waar een zware ingreep zoals een facelift voor complicaties of ongewenste bijwerkingen zoals zwellingen kan leiden, is dit bij profhilo niet het geval.

5: Meerdere plekken mogelijk

Wist u dat u niet alleen uw gezicht kunt laten behandelen, maar ook uw handen? Veel mensen vinden hun handen minder mooi worden naarmate ze ouder worden, en denken dat hier niets aan te doen is. Gelukkig biedt hier deze methode uitkomst. Ook rimpels op andere plekken kunnen met deze therapie worden aangepakt. Zit vooral uw slappe nek u dwars? Of bent u veel afgevallen en stoort u zich aan het vel op uw bovenarmen? Dan kunt u deze behandeling zeker overwegen.

Twijfelt u nog?

U kunt vrijblijvend naar een kliniek gaan om te informeren over de behandeling. Zonder aan iets vast te zitten, kunt u verkennen of deze therapie iets voor u is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *