Rimpelbehandeling: 10 jaar jonger in een uurtje

Gezondheid, lifestyle en sport

Rimpelbehandeling: 10 jaar jonger in een uurtje

De vrouw van nu doet er graag alles aan om er fris en jong uit te zien. Flink wat jaren geleden was de facelift razend populair onder beroemdheden. Dat is een ingrijpende operatie waarbij een stukje van je huid wordt weggehaald. Het overige gedeelte wordt naar achteren getrokken. Dit geeft een jonger uiterlijk maar is niet voor iedereen weggelegd. Ook zijn er veel schoonheidsbehandelingen zoals peelings en massages. Die geven ook een mooi resultaat, maar zijn niet zo blijvend als een behandeling met botox of fillers. Injectables zijn dus een ideale oplossing om er weer een stuk jonger uit te zien.

Waarom een rimpelbehandeling?

Gelukkig zijn er nu andere behandelingen die veel minder geld kosten en ook een stuk subtieler zijn. Rimpels behandelen gaat nu heel makkelijk met botox en fillers. Dit heb ik onlangs laten doen bij Kliniek Vrijdag in Leiden. Ik had last van mijn rimpels voorhoofd en rimpels ogen. Deze zijn nu tijdelijk onzichtbaar na een fijne behandeling in deze kliniek.

De afgelopen jaren zijn niet heel makkelijk voor me geweest. Ik heb hard gewerkt en een lastige tijd achter de rug. Door de zorgen van mijn scheiding die ik had en het fronsen van mijn wenkbrauwen had ik een vermoeid en nors gezicht gekregen. Daarom maakte ik de keuze: ik laat mijn rimpels behandelen bij een professionele kliniek, zodat ik weer een fris en verzorgd uiterlijk krijg. Voor de behandeling was ik zenuwachtig.

Daarom ben ik naar Kliniek Vrijdag gegaan. De artsen van de kliniek hebben jarenlange ervaring. Het is belangrijk dat je naar deskundigen luistert die goed advies geven en weten wat ze doen. Het resultaat mag er zijn. Ik zie er nu 10 jaar jonger uit en over een paar maanden kom ik zeker weer terug.

Rimpels behandelen: wat te doen?

Als eerste krijg je een intakegesprek. De dokter legt uit wat ze bij je vinden passen en wat het meest natuurlijke eruit ziet in jouw gezicht. Er zijn vrouwen die gelijk los gaan met de botox en fillers. Maar dat geeft een heel onnatuurlijk resultaat. Je ziet het ook vaak met beroemdheden dat ze van een gerimpeld hoofd naar een heel strak gezicht gaan. Dat wordt vaak afgeraden.

Ook met een rimpelbehandeling is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Botox en fillers blijven ongeveer zes tot 12 maanden zichtbaar. Daarna ga je weer terug om het bij te houden. Een facelift is natuurlijk veel langer zichtbaar, maar er wordt dan echt in je gezicht gesneden en dat lijkt me geen fijn idee. Daarna is je gezicht dus blauw en vrolijk naar kantoor gaan is dan even uitgesloten. Bovendien is het ook veel duurder dan een botox- of een fillerbehandeling. Bij de kliniek zeggen ze ook: ‘less is more’. Dat stelt zeker gerust als je daar voor een behandeling komt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kan tegenwoordig kiezen uit heel veel verschillende behandelingen. Populaire behandelingen zijn de lipvergroting, het laten opvullen van de neuslippenplooi en mondhoeken, rimpels voorhoofd en rimpels ogen. Met name de frons tussen de wenkbrauwen en de kraaienpootjes wordt veel gekozen.

Bron: https://www.kliniekvrijdag.nl/behandeling/rimpels/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *