Top 5 ergernissen voor brildragers

Gezondheid, lifestyle en sport

Top 5 ergernissen voor brildragers

op 5 ergernissen voor brildragers

Brildragers: we weten hoe jullie je voelen

De bril is in de afgelopen jaren steeds meer een mode item geworden terwijl vroeger een bril niets meer was dan een hulpmiddel om beter te kunnen zien. Het is echt een onderdeel van je look geworden, een accessoire die de outfit compleet maakt. Draag jij een bril voor de mode of als hulpmiddel, als jij onder de laatste keuze valt dan zullen deze situaties jou zeker bekend voorkomen.

1. Onherkenbaarheid: je bent een ander persoon zonder bril

Naar mijn idee is een bril een van de meest springende accessoires die je kunt dragen. Wanneer je geen bril meer draagt omdat je je ogen hebt laten laseren of je draagt lenzen dan zie je eer compleet anders uit. Soms moeten collega’s of klasgenoten wel 2x kijken wie je bent.

2. Kappersbezoek? hopen op goed geluk

Als je bij de kapper zit wil je wel zien wat er gebeurd, maar helaas! De kapper kan er niet goed bij wanneer jij de bril op hebt. Pas nadat jouw knipbeurt er weer opzit kun je kijken of het de kapper is gelukt om het in model te knippen. Vaak gaat het wel goed, maar soms is het toch even zweten.

3. Bron voor grappenmakers

Sommige mensen vragen of ze jouw bril mogen opzetten en maken dan je glazen vies. Ook heb je er grappenmakers tussen zitten die, wanneer jij je brilt niet op hebt, vragen hoeveel vingers zij opsteken.

Het weer; ruitenwissers nodig?

Ik weet dat we tegenwoordig geen strenge winters meer hebben, maar een lange herfst is net zo vervelend. Met een beetje pech fiets je door een buitje en zit je bril vol druppels en kun je niks meer doen. Dit punt kun je koppelen aan de grappenmakers want veel vrienden of collega’s zullen de grap maken: ‘’je hebt ruitenwissers nodig op je bril’’.

Reflectie; je staat te shinen op elke foto

Brillen zijn er in alle soorten en maten. Het is een echte eyecatcher, vooral als je op een zonnige dag op de foto gaat. De reflectie op je glazen zorgen ervoor dat je letterlijk staat te shinen.

Stop ergernissen en laat je ogen laseren

Wil je dit nou allemaal tegen gaan? Laat je ogen laseren. Tegenwoordig zijn er talloze klinieken met goede garantie waar je zo terecht kunt. Een voorbeeld hiervan is Visus oogkliniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *