Veilig op reis met kinderen; hier moet je aan denken

Gezondheid, lifestyle en sport

Veilig op reis met kinderen; hier moet je aan denken

Iedereen die kinderen heeft, weet dat het op reis gaan met een gezin af en toe best een uitdaging kan zijn. Je moet alles goed regelen en overal op letten. Neem bijvoorbeeld een goed gevulde EHBO-doos mee en zorg ervoor dat je altijd genoeg water bij je hebt. Wanneer je met een auto reist, moet je ook goed in de gaten houden dat je het voor je kinderen zo veilig mogelijk maakt.

Zitverhoger

Je wil je kinderen natuurlijk altijd veilig houden en ze het beste geven wat er is. Wanneer je met de auto reist, is het daarom van groot belang om een goede zitverhoger te hebben voor jonge kinderen. Niet alleen is dit verstandig vanwege het veiligheidsaspect, het hebben van een zitverhoger is ook wettelijk verplicht voor kinderen onder de lengte van 1.35 meter. De Bubblebum is een nieuw type zitverhoger, dat een hoog comfortniveau heeft en voor ouders erg makkelijk is om te vervoeren en verplaatsen. Ook wanneer je meerdere jonge kinderen hebt en dus meerdere zitverhogers op de achterbank moet plaatsen, is de Bubblebum een fijne uitkomst.

Veilig en gemakkelijk reizen

De Bubblebum is een opblaasbare zitverhoger. Dit maakt het heel makkelijk om hem op te bergen en weg te stoppen wanneer je hem niet meer nodig hebt. Ook zit hij hierdoor erg lekker en kunnen je kinderen er ook bij lange autoritten probleemloos in blijven zitten. De zitverhoger is niet hard en rigide, waardoor hij mooi meebeweegt met het ritme van de auto. Het beperkte gewicht van 500 gram is zeker ook een groot pluspunt wanneer je de zitverhoger mee wil nemen in je bagage. Met de Bubblebum maak je het reizen voor jezelf en je kinderen en stuk makkelijker en aangenamer. Zo kun jij zorgeloos op vakantie gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *