Waar een ooglidcorrectie laten doen in Gouda?

Gezondheid, lifestyle en sport

Waar een ooglidcorrectie laten doen in Gouda?

Een ooglidcorrectie is een vrijwel pijnloze maar toch intense operatie. Daarom wil je natuurlijk de beste zorg bij een kliniek die goed aangeschreven staat. Na zo’n pittige ingreep zo snel mogelijk naar huis om daar verder te herstellen. Dan is het dus ook wel zo prettig als je dichtbij huis bent. Dus ben je op zoek naar een ooglidcorrectie en woon je in Gouda? Kom dan naar de Van den Broecke Kliniek in Leiden voor een intake. De artsen stellen je gelijk op je gemak. Heb je belangstelling in een ooglidcorrectie? Lees dan vooral dit artikel.

Wat kan een ooglidcorrectie voor je betekenen?

De ogen zijn de spiegels van de ziel. Die wil je dus ook zoveel mogelijk laten zien. Hangende onder- en bovenoogleden verstoppen de ogen en zorgen veelal voor een vermoeide blik. Daarnaast kan het ook een oorzaak zijn van hoofdpijn en traanogen. Vooral de onderste oogleden zijn eigenlijk blijvende wallen en dat geeft permanent een vermoeid uiterlijk. Wil je er weer fris en uitgeslapen uitzien? Dan helpt het zeker om de wallen te laten verwijderen.

Het resultaat mag er veelal zijn: je ziet er weer 10 jaar jonger uit na een onderooglidcorrectie. Zeker bij Van den Broecke Kliniek is de stap echt de moeite waard. Ook is het fijn om te weten dat je niet de enige bent die een ooglidcorrectie laat uitvoeren. In Nederland zijn dit ongeveer 20.000 mensen per jaar.

Ooglidcorrectie Gouda: Van den Broecke Kliniek

Van den Broecke Kliniek in Leiden is ook voor inwoners van Gouda de ideale plek om een ooglidcorrectie te laten doen. Het unieke is dat Van den Broecke Kliniek volledig gespecialiseerd is in ooglidcorrecties. De intake, behandeling en nazorg zijn hier volledig op ingericht. Het intakegesprek vindt altijd plaats met de behandelend arts, dus de arts die ook de ingreep zelf uitvoert. De artsen bij Van den Broecke werken daarnaast ook in een ziekenhuis en voeren honderden onderooglidcorrecties per jaar uit. Door hun ervaring verkrijgen zij ook de mooiste en blijvende resultaten bij hun cliënten.

Daarnaast zorgt de omgeving er ook voor dat je je 100 procent op je gemak voelt. In deze gespecialiseerde kliniek wordt je door de beste plastische chirurgen behandeld. De behandelkamers zijn schoon en modern ingericht. Je kan gelijk terecht, omdat er geen wachtlijsten zijn. Voor de werkende mensen is het goed om te weten dat er ook in de avond en in het weekend spreekuren zijn. Van den Broecke Kliniek gaat dus heel ver met je mee om je de beste zorg te geven. Vanuit Gouda is is de Van den Broecke Kliniek binnen 30 minuten bereikbaar. De kliniek in Leiden ligt naast de A44 en de N11 en is daarom makkelijk aan te rijden.

Meer informatie over Van Den Broecke Kliniek Wil je meer informatie over een onderooglidcorrectie Gouda bij Van den Broecke Kliniek? Lees dan vooral de informatie door op onze website. Heb je een goed gevoel bij de kliniek? Neem dan via de mail of telefoon contact op. Laat je informeren of plan gelijk een intakegesprek in bij een behandelend arts. De medewerkers van de kliniek staan graag tot je dienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *