Wat bestel jij allemaal online?

Gezondheid, lifestyle en sport

Wat bestel jij allemaal online?

online bestellen

Online shopping wordt steeds populairder. Waar winkelstraten steeds verder leeglopen, neemt het aantal bestellingen dat online wordt gedaan alleen maar toe. De bestelbussen die dagelijks af en aan rijden laten het heel duidelijk zien: we vinden het steeds makkelijker en prettiger om online onze inkopen te doen en vervolgens aan de voordeur te laten bezorgen. Wat zijn de spullen die jij zoal online bestelt?

Alles!

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het online bestellen. Toen online shopping net begon op te komen was je vaak nog beperkt door wat de winkels in eigen land aanboden. Tegenwoordig is dit al lange tijd heel anders, en bestellen we massaal goederen van over de hele wereld. Zeker China wordt een steeds belangrijkere speler in dit geval. Al zijn de verzendtermijnen vaak erg lang, we hebben het er massaal voor over in het geval van veel spullen. Want die prijzen… zo laag vind je ze nergens!

Er is dus bijna niks meer te bedenken dat je niet online kan bestellen. Kledingmerken die in eigen land nergens in de winkels hangen? Die bestel je gewoon in een ander land, binnen een paar dagen staat de bezorger met het pakketje voor de deur. Collectors items? Geen probleem, speur ze op over de hele wereld en laat ze bezorgen. Bang dat je te veel betaalt hoef je online ook al niet te zijn, via slimme zoekmachines is eenvoudig te zien wat andere winkels voor hetzelfde product rekenen.

Wat niet?

Zijn er ook spullen die je niet online kunt bestellen, waarvoor je nog echt naar een fysieke winkel moet? Eigenlijk niet. Natuurlijk kun je er in sommige gevallen wel de voorkeur aan geven om een product echt in je handen te houden voor je het koopt. Een nieuw parfum bijvoorbeeld, dat wil je toch graag even ruiken voor je het aanschaft. Ook producten waarbij je wel wat persoonlijk advies kunt gebruiken schaf je misschien liever in een ‘echte’ winkel aan. Geneesmiddelen die vrij verkrijgbaar zijn zijn daar een goed voorbeeld van. Hierbij wil je bij aankoop misschien wel vragen stellen over het gebruik en de werking. Toch hoef je daar tegenwoordig niet meer per se naar een drogist of apotheek. Je kunt ook geneesmiddelen online bestellen, zeker als het gaat om de vrij verkrijgbare varianten als ibuprofen. Hoe zit het in dat geval met de eventuele vragen die je hebt? Ook die kun je online steeds vaker stellen, want veel online verkooppunten worden gerund door apothekers die je graag te woord staan. Zo hoef je voor steeds minder zaken je deur uit. Handig, of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *