Wat is Androgel en waarvoor kan ik het gebruiken?

Gezondheid, lifestyle en sport

Wat is Androgel en waarvoor kan ik het gebruiken?

Spieren

Androgel is een gel wat het stofje testosteron bevat. Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Dit hormoon wordt normaal gezien aangemaakt in het lichaam zelf, met name in de testikels en de bijnieren. Dit hormoon zorgt primaire en secondaire geslachtskenmerken. Enkele voorbeelden hiervan zijn spieropbouw, beharing en vruchtbaarheid. Door een tekort van testosteron kunnen er verschillende problemen in het lichaam ontstaan. Denk aan erectieproblemen, een verminderd libido, verminderde spierkracht, verminderde beharing en baardgroei en zelfs slaapproblemen.

Androgel wordt ook wel testogel genoemd en wordt dus gebruikt bij een testosterontekort in het lichaam. Om testosteron weer te verhogen kan men Androgel kopen. Androgel wordt via een gel op het lichaam aangebracht. Na vijf tot tien minuten is de gel door de huid opgenomen en wordt het mannelijk geslachtshormoon verhoogd. De gel moet dagelijks opgesmeerd worden, zoals beschreven staat in de bijsluiter. Alleen volwassen mannen mogen dit middel gebruiken en het is aan te raden om niet telkens dezelfde plek in te smeren.

Androgel wordt daarnaast ook gebruikt bij bodybuilding. Androgel bodybuilding zorgt namelijk voor goede resultaten tijdens het sporten. De spieropbouw wordt immers bevorderd door dit hormoon. Deze gel is stukken veiliger dan het gebruik van bijvoorbeeld anabolen. Het aanbrengen gaat immers ook veel makkelijker. Natuurlijk is sporten nog altijd wel noodzakelijk om goede spieren op te bouwen. Het resultaat wordt door gebruik van Androgel wel in een kortere tijd behaald. Androgel bestellen kan tegenwoordig via internet. Veilig en snel via een erkende online apotheek. Dit scheelt weer een tripje naar de dokter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *