5 redenen waarom een zorghorloge erg handig is voor een verpleegster

Gezondheid, lifestyle en sport

5 redenen waarom een zorghorloge erg handig is voor een verpleegster

In de zorg is het erg belangrijk om op de tijd te letten. Verplegers en verpleegsters hebben meestal wel een tijdschema wanneer ze bij bepaalde patiënten moeten zijn of wanneer ze welke handeling moeten uitvoeren. De tijd bijhouden is een van de belangrijkste dingen in de zorg om zo elke patiënt goed te kunnen behandelen. Een horloge kan wel eens in de weg zitten wanneer deze om de pols zit, daarom is er een zorghorloge die niet in de weg zit en handig is tijdens het verplegen. Dit horloge is speciaal gemaakt om zo handig mogelijk de tijd bij je te hebben zonder een klokje die in de weg kan zitten en ergens aan kan gaan haken tijdens het behandelen van patiënten of tijdens andere handelingen die verplegers moeten doen.

Reden 1: Een zorghorloge die niet in de weg zit

Een klok die niet in de weg zit tijdens het verplegen is het verpleegkundige horloge. Dit klokje wordt aan het borstzakje van het uniform geplaatst met een clip die stevig vast zit. Zo zit het klokje niet in de weg en kan je vrij bewegen. Het horloge kan ook niet aan iets gaan haken doordat het model speciaal gemaakt is voor de zorg.

Reden 2: Gemakkelijk klokkijken door de zichtbare wijzerplaat

Het klokje zorgt ervoor dat er met éen oog op de klok meteen de tijd duidelijk wordt, zodat je niet lang of meerdere keren hoeft te kijken. Dit wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt door de zichtbare wijzerplaat met een goed contrast waardoor de wijzers ook heel makkelijk te zien zijn. Bijvoorbeeld een witte wijzerplaat met duidelijke rode wijzers die de tijd aangeven. Doordat het zo makkelijk is zijn deze speciale horloges ook erg geliefd.

Reden 3: Verschillende stijlvolle zorghorloges

Het verpleegsterhorloge is in veel verschillende kleuren en stijlen beschikbaar. Doordat er gekozen kan worden tussen verschillende stijlen en kleuren straalt het klokje een fijne en vrolijke sfeer uit en maakt het je outfit erg gezellig en niet zo basic als de meeste uniformen. De sfeer die uit wordt gestraald geeft jou zelf ook een fijn gevoel tijdens het dragen van dit klokje. Deze klokjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende printjes die flink opvallen. Deze printjes gecombineerd met de vrolijke kleuren maken je uiterlijk meteen erg vriendelijk en vrolijk, dat is de uitstraling die je wilt hebben toch?

Reden 4: Geen bacteriën die zich verstoppen op het klokje

Doordat het klokje niet aan de pols zit komen bacteriën er ook moeilijk bij. Bijvoorbeeld tijdens het eten komen er geen bacteriën op het zorghorloge omdat deze aan het borst vakje gevestigd is. Zo hoef je het horloge niet elke keer weer opnieuw af te doen en schoon te maken.

Reden 5: Voor elk vakwerk beschikbaar

Het verpleegsterhorloge is niet alleen voor de zorg, maar ook voor ander werk waar een horloge die aan de pols zit wel eens onhandig is. Het klokje is erg handig voor intensief werk, omdat deze niet in de weg kan zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *